Florence Buitenplafonds

Florence buitenplafonds systeem heeft de uitstraling van een glad gestuct plafond en wordt vooral gebruikt voor veranda's, carports, overkappingen en dakoverstekken. Door het hoge kwaliteit kunststof en de vochtbestendige toplaag wordt schimmel en vocht voorkomen. Het grote voordeel van Florence buitenplafonds is dat je het nooit meer hoeft te schilderen en je met af en toe een sopje de kwaliteit prima onderhoud. Florence buitenplafonds zijn verkrijgbaar in diverste kleuren.

Het monteren van Florence Buitenplafonds is vrij eenvoudig. U maakt eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Daarna kun je de kunststof panelen vast schroeven of nieten aan de gemaakte regelwerk. Tot slot kun je het plafond afwerken met een sierlijke lijst. Resultaat: een mooi en chique plafonds die nauwelijks onderhoud nodig is en jarenlang mooi blijft.

De Florence buitenplafonds worden vooral gebruikt aan veranda's, overstek-plafond, carport plafonds en overkappingen. Het buitenplafond moet er natuurlijk mooi uitzien, en passen bij de uitstraling van het huis. Ook is het prettig is dat het plafond onderhoudsarm is en u het niet om de 3 a 4 jaar hoeft te schuren en te schilderen. Daarom stappen steeds meer mensen over naar kunststof buitenplafonds. Deze zijn verkrijgbaar in veel aansprekende kleuren. Voor ieder smaak wel een passende kleur.

De Florence buitenplafonds zijn is leverbaar in 250 x 16,5 mm.

De Florence buitenplafonds is te bevestigen op een regelwerk h.o.h. maximaal 30 cm, met schroeven of nietjes. Zorg bij de montage altijd goed voor dat het buitenplafond goed kan ventileren. Voor de bewerking kun je fijn getande houtbewerking gereedschappen gebruiken. Als je niet uitkomt met de lengte van het paneel zijn er koppelprofielen te verkrijgen.

Kenmerken Florence Buitenplafonds
• Vochtbestendig
• Hoogwaardig kunststof materiaal
• Onderhoudsarm
• Lange lengtes
• 10 jaar garantie
• Eenvoudige montage
• Ideale oplossing voor inbouwspotjes

Let op! Volg altijd de meegeleverde montage voorschriften voor het juist resultaat en levensduur.