Betalen bij Kunststof Bouwmateriaal kan op verschillende manieren. Belangrijk te weten is dat al onze betaalmogelijkheden volledig kosteloos voor u zijn. Om het voor u inzichtelijk te maken hebben we onze beschikbare betaalmethoden voor u op een rijtje gezet:

iDeal

Uiteraard bieden we de meest gebruikte betaalmethode aan die er in Nederland is; iDeal. Nadat u alle bestelgegevens heeft ingevuld, wordt u doorverwezen naar de beveiligde omgeving van uw eigen bank voor het afronden van de betaling. Snel, simpel en vertrouwd.

Bancontact

Voor onze Belgische klanten bieden we ook de meest gebruikte betaalmethode aan van België, namelijk Bancontact. U wordt na het invullen van uw bestelgegevens doorverwezen naar de beveiligde omgeving van uw bank, om daar vervolgens de betaling te kunnen voltooien.

Overboeking

Voor zowel onze Nederlandse, Belgische en Duitse klanten is het mogelijk per overboeking te betalen. Na het invullen van uw gegevens op de afrekenpagina, krijgt u automatisch de gegevens die benodigd zijn voor het overboeken van de gelden. Na ontvangst van de gelden ontvangt u de factuur en zal de verwerking van de bestelling in gang worden gezet.

Creditcard

We bieden ook betaling per Creditcard aan. Dit kan met Mastercard, Visa en American Express. Nadat u het bestelproces heeft voltooid op de afrekenpagina wordt u doorverwezen naar een beveiligde omgeving van Mollie, onze betalingsprovider. Bij Mollie kunt u aangeven met welk merk Creditcard u wilt betalen. Wij ontvangen direct de gelden na een geslaagde transactie, dat is het moment dat we direct met uw bestelling aan de slag gaan.


Afhalen in onze winkel

U mag uw bestelling ook afhalen in onze winkel. Voor online bestellingen verzoeken we u om de bestelling te betalen via een van de online betaalmethoden. Bij de stap 'verzendmethode' op de afrekenpagina geeft u aan dat u het graag wilt afhalen. Aan te raden is om in het opmerkingenveld aan te geven wanneer u de bestelling wenst af te halen. Onze orderpickers zorgen er dan voor dat de bestelling voor u klaarligt in onze winkel.

Onze openingstijden:

maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Ons adres:

Kunststof Bouwmateriaal

Rechtuit 43B
7913 VJ Hollandscheveld
0528-355190
info@kunststofbouwmateriaal.nl

BTW nr: 103137944B02
KvK nr: 50266225
IBAN nr: NL53RABO0129456853