Keralit Rabatdelen

Heb je er genoeg van om elke paar jaar veel tijd, moeite en geld te steken in het onderhouden van je gevelbekleding? Of wil je jouw huis een frisse, moderne uitstraling geven zonder zorgen over weersinvloeden en verkleuring?

Keralit rabatdelen van Kunststof Bouwmateriaal zijn onderhoudsarm, UV-bestendig, kleurvast en vervaardigd uit duurzaam Fiberyl®-materiaal. Onderhoud, zoals schilderen en plamuren, is daarom bijna niet meer nodig. Met meer dan 37 kleuropties en verschillende afwerkingsmogelijkheden vind je bij Kunststof Bouwmateriaal altijd passende Keralit rabatdelen voor jouw gevel.

Keralit rabatdelen: nooit meer schilderen

Traditionele houten gevelbekleding levert vaak veel onderhoud op. Je moet het regelmatig schilderen, plamuren of beschadigingen herstellen. Verkleuring en houtrot door de weersomstandigheden zijn dan ook veelvoorkomende problemen.

Kiezen voor Keralit geveldelen betekent kiezen voor zorgeloosheid. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het regelmatig onderhouden, schilderen of herstellen van jouw gevelbekleding. In plaats daarvan kun je genieten van een prachtige, duurzame gevel waar je nauwelijks naar om hoeft te kijken.

De voordelen van Keralit rabatdelen

 • Nooit meer schilderen: Keralit kunststof rabatdelen vereisen geen regulier onderhoud zoals schilderen of plamuren, waardoor je tijd en geld bespaart.
 • Duurzaam en weerbestendig: Onze producten zijn gemaakt van oersterk kunststof met een UV-bestendige toplaag, waardoor ze hun kleur en kwaliteit behouden, ongeacht de weersomstandigheden.
 • Milieuvriendelijk: Keralit producten zijn vervaardigd uit Fiberyl®, een materiaal dat onder andere gerecyclede kunststoffen met glasvezel bevat, wat bijdraagt aan duurzaam bouwen.
 • Kostenefficient: Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn een kostenefficiënte oplossing op lange termijn. Na gemiddeld twee schilderbeurten is Keralit al goedkoper dan hout.
 • Eenvoudig te monteren: Keralit rabatdelen bieden het voordeel van eenvoudige montage. Dankzij het slimme ontwerp en de handige bevestigingssystemen zijn ze gemakkelijk te installeren. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of een professional, met Keralit gevelpanelen kun je snel en efficiënt aan de slag. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite, zodat je kunt genieten van een probleemloze en vlotte installatie van jouw gevelbekleding.
 • Ruime kleurkeuze: Wij bieden Keralit gevelbekleding aan in veel verschillende kleuren. Je kunt hierdoor altijd een kleur kiezen die past bij je woning en je stijl. Daarnaast hebben we rabatdelen van Keralit met verschillende afwerkingen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een houtnerflook kiezen. Hierdoor is je gevelbekleding niet van echt hout te onderscheiden.

Een slimme investering voor de toekomst

Het kiezen van Keralit rabatdelen is een slimme investering voor de toekomst. Keralit rabatdelen zijn vervaardigd uit het unieke materiaal Fiberyl®, dat onder andere bestaat uit gerecyclede kunststoffen versterkt met glasvezel. Deze oersterke kunststof is UV-bestendig, waardoor de panelen hun kleur jarenlang behouden. Dit maakt de gevelbekleding niet alleen duurzaam en onderhoudsarm, maar draagt ook bij aan het realiseren van milieuvriendelijk bouwen. Na gemiddeld twee schilderbeurten is Keralit al goedkoper dan traditioneel hout, waardoor je op de lange termijn kosten bespaart.

Jouw stijl, jouw keuze

Of je nu kiest voor een traditionele houtnerf afwerking of een strakke, moderne mat/effen look, er is altijd een Keralit product dat bij jouw stijl en wensen past. Keralit biedt een breed assortiment aan kleuren, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen de Classic kleuren en de Pure kleuren. Keralit Sponningdeel 143 is verkrijgbaar in maar liefst 37 verschillende kleuren. Sponningdeel 190 en potdeksel 177 zijn verkrijgbaar in 22 kleuren. Alle kleuren zijn tegen de scherpste prijs verkrijgbaar in onze webshop. Doordat Keralit kleurvast is, kun je ervan uitgaan dat de kleur die je kiest jarenlang mooi blijft en niet geschilderd hoeft te worden.

Twijfel je over de juiste kleur en afwerking voor jouw project? Vraag dan eerst één van onze kleurmonsters aan.

Keralit rabatdelen monteren

Een handige doe-het-zelver kan de montage van Keralit rabatdelen prima zelf uitvoeren. Om Keralit gevelbekleding correct te monteren, zijn er enkele belangrijke stappen die gevolgd moeten worden:

 • De montagerichting kiezen: De Keralit sponningdelen 143 en sponningdelen 190 kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Voor de Keralit potdeksel 177 geldt dat deze alleen horizontaal gemonteerd kan worden. De montagerichting wordt bepaald op basis van de gewenste uitstraling.
 • Gebruik de juiste schroeven: Het is essentieel om de juiste schroeven te gebruiken, zoals de speciale Keralit schroef (30 mm) met een Torx (T20)-schroefkop. Deze schroeven zijn gemaakt van RVS in A2-kwaliteit en passen precies in de slobgaten van de gevelpanelen.
 • Houd rekening met uitzetting: Het is belangrijk om rekening te houden met de uitzetting van Keralit. Het materiaal heeft een maximale uitzetting van slechts 1 mm per meter, wat betekent dat er voldoende ruimte moet zijn voor eventuele werking.
 • Maak gebruik van een dubbel regelwerk: Het regelwerk speelt ook een cruciale rol bij de montage. Voor een goede ventilatie en om vochtproblemen te voorkomen, is het aan te raden om een dubbel regelwerk te gebruiken bij verticale montage. Het horizontale regelwerk zorgt voor ventilatie tussen de gevelbekleding en de ondergrond, terwijl het verticale regelwerk de panelen ondersteunt.
 • Maak gebruik van de juiste montageafstand: Bij het monteren van de gevelpanelen is het van belang om de h.o.h montageafstand van 30 cm aan te houden en de panelen om de 30 cm op het regelwerk te schroeven.
 • Gebruik koppelstukken: Er wordt aangeraden om gebruik te maken van koppelstukken bij het verlengen van de panelen, om krimp en uitzetting op te vangen.

Het is altijd raadzaam om de gedetailleerde montage-instructies van Keralit te raadplegen voor een nauwkeurige en veilige montage van de gevelbekleding.

Video Keralit gevelbekleding horizontaal monteren:

Kom je er niet uit of wil je bij voorbaat de gevelbekleding montage al uitbesteden? Dan schieten wij je graag te hulp. Wij kunnen je een passende offerte aanbieden en ervoor zorgen dat jouw gevelbekleding op professionele wijze geplaatst wordt.

De kosten van Keralit rabatdelen

We streven ernaar om de scherpste prijzen aan te bieden in onze webshop, daarom profiteer je bij ons van Keralit producten tegen de scherpste prijs.

We geloven in eerlijke en transparante prijzen, zodat je de beste deal krijgt voor jouw gevelbekleding. Of je nu een individuele huiseigenaar bent die jouw huis wil renoveren of een professionele bouwer die op zoek is naar hoogwaardige materialen, we hebben prijsopties die passen bij jouw budget en behoeften.

De kosten voor Keralit gevelbekleding lopen uiteen van € 72,95 per paneel voor een Keralit Sponningdeel 143 mm tot € 97,44 voor het Keralit Sponningdeel 190 mm. Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw verbouwing? Dan raden we je aan een offerte op te vragen. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte op maat voor je op.

Keralit rabatdelen kopen bij Kunststof Bouwmateriaal

Keralit rabatdelen combineren het beste van verschillende werelden: de schoonheid van traditioneel hout, de duurzaamheid, het onderhoudsgemak en de veelzijdigheid van kunststof. Ze zijn ontworpen om jouw woning of bouwproject op te laten vallen, zowel qua uitstraling als qua kwaliteit.

Bij Kunststof Bouwmateriaal zijn we expert op het gebied van kunststof rabatdelen en zijn we officieel verkooppunt van Keralit. We bieden ruime mogelijkheden en kunnen je helpen bij het maken van je keuze. Naast Keralit rabatdelen kun je bij ons ook terecht voor Keralit boeidelen, Keralit dakrandpanelen, Keralit profielen en Keralit overstek. Hiermee zorg je voor een strakke gevel die toekomstbestendig is.

Heb je vragen of wil je weten wat Keralit voor jouw woning kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat is de levensduur van Keralit?

Keralit gevelbekleding heeft een lange levensduur en gaat naar verwachting zo’n 30 jaar mee. Indien je het goed onderhoud, kan het zelfs een leven lang meegaan. Wij bieden een standaard 10 jaar garantie op Keralit.

Wat zijn de kosten van Keralit rabatdelen

De kosten van Keralit rabatdelen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard hangt dit af van de grootte van jouw project. Daarnaast is het ook afhankelijk van het type Keralit rabatdeel dat je kiest en welke kleur/afwerking. Voor een specifieke prijsopgave kun je altijd contact met ons opnemen. Wij maken graag een passende offerte voor je.

Zijn Keralit rabatdelen kleurvast?

Ja, de kunststof rabatdelen van Keralit zijn kleurvast. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof met een UV-bestendige toplaag, waardoor ze hun kleur behouden, zelfs onder invloed van zonlicht en weersomstandigheden. Je kunt erop vertrouwen dat je gevelbekleding er jarenlang mooi uit blijft zien.

Kan je Keralit rabatdelen schilderen?

Het is niet nodig om Keralit rabatdelen te schilderen. Keralit wordt geleverd in diverse kleuropties, en de panelen zijn kleurvast dankzij de UV-bestendige toplaag. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schilderwerk of onderhoud, wat tijd en kosten bespaart.