Heering kunststof Boeidelen en Dakranden

Door weersomstandigheden als wind, zon en regen zijn je dak en dakgoot erg kwetsbaar. Boeidelen bieden hier bescherming tegen. Houten boeidelen vragen veel onderhoud, kunnen gaan rotten en verliezen snel hun kleur. Kunststof boeidelen zijn duurzaam, kleurvast, ondergaan vrijwel geen invloed van weersomstandigheden en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Eén of twee keer per jaar een sopje volstaat.

Kunststof Bouwmateriaal biedt een ruim assortiment kwalitatieve kunststof boeien aan van door ons geselecteerde A-merken. Wij leveren en monteren door heel Nederland en bieden advies wanneer je zelf wil monteren.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Naast de elegante uitstraling hebben de vele unieke aspecten ten opzicht van hout en daarnaast behoeft het geen onderhoud. Met de huidige houtprijzen is verschil in kunststof boeidelen niet noemenswaardig meer. Daarnaast moet hout na plaatsing nog geschilderd worden wat erg kostbaar is en een aantal jaren weer geschilderd moet worden en worden deze kunststof boeien volledig in kleur geleverd. Daarnaast wordt hout aan de zichtzijde geschilderd en treed er aan de achterzijde van houten windveren, roterij en vochtproblemen op en daar is kunststof minder gevoelig voor.

Onze producten leveren wij rechtstreek af fabriek zonder tussenkomst van groothandel en hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar en een verwachte levensduur van 30 jaar. Ook beschermen deze volschuim PVC kunststof boeidelen woningen, panden en chalet beter tegen tocht dan vergelijkbare producten van hout wat de energiekosten ten goede komt. Dit omdat de werking van hout groter is en hierdoor kieren en naden kunnen ontstaan. Ook zou de keuze naar Trespa of HPL-platen kunnen gaan, maar deze werken meer door temperatuur en luchtvochtigheid en zijn vaak een stuk duurder. Daarnaast worden ook de kosten en het arbeidsintensieve proces van het schilderen vaak onderschat.

De boeidelen/dakranden zijn in verschillende hoogtes leverbaar.

Heering boeidelen en dakranden voor gevels en overstekken zijn in de volgende kleuren en structuren verkrijgbaar:
Glad: Verkeerswit (RAL 9016 bij benadering) en crème (RAL 9001 bij benadering)

Doordat de dikte net iets minder is dan hout zijn ze eenvoudig te vervangen en kunnen ze gemakkelijk achter bestaande goot en/of daktrim geplaatst worden.

Montage van kunststof boeidelen: Verwijder de bestaande houten delen van het regelwerk en plaatst de kunststof boeidelen op het bestaande of nieuwe regelwerk. Door het L-vormige model en doordat kunststof erg makkelijk met een decoupeerzaag of cirkelzaag aan te passen en te verwerken is het passen voor iedere woning of chalet. Door middel van schroeven, nieten, spijkers en/of high tack kit kunnen de boeidelen vrijwel onzichtbaar bevestigd worden.

Kenmerken Heering kunststof boeidelen

  • Vochtbestendig
  • UV bestendig
  • Diverse modellen
  • Onderhoudsarm
  • Lange lengtes
  • Volledig recyclebaar
  • 6 meter monteerbaar
  • Let op! Volg altijd de meegeleverde montage voorschriften voor het juist resultaat en levensduur.