Millex Volschuim Paneel

Milexx kunststof boeidelen zijn meest verkochte dakranden en windveren welke zelf eenvoudig te monteren zijn. Daarnaast is de levensduur ten opzichte van andere boeien en overstekken aanzienlijk langer en zeer kleur, UV-bestendig en weer vast. Mede door de co-extrusie toplaag en dat deze volledig uit kunststof opgebouwd zijn (geen composiet) maakt het verschil. Daarnaast zijn deze kunststof boeidelen glad en eenvoudig te reinigen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Naast de elgeante uitstraling hebben de vele unieke aspecten ten opzicht van hout en daarnaast behoeft het geen onderhoud. Met de huidige houtprijzen is verschil in kunststof boeidelen niet noemenswaardig meer. Daarnaast moet hout na plaatsing nog geschilderd worden wat erg kostbaar is en een aantal jaren weer geschilderd moet worden en worden deze kunststof boeien volledig in kleur geleverd. Daarnaast wordt hout aan de zichtzijde geschilderd en treed er aan de achterzijde van houten windveren roterij en vochtproblemen op en daar is kunststof minder gevoelig voor.

Onze producten leveren wij rechtstreek af fabriek zonder tussenkomst van groothandel en hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar en een verwachte levensduur van 30 jaar. Ook beschermen deze volschuim PVC kunststof boeidelen woningen, panden en chalet beter tegen tocht dan vergelijkbare producten van hout wat de energiekosten ten goede komt. Dit omdat de werking van hout groter is en hierdoor kieren en naden kunnen ontstaan. Ook zou de keuze naar Trespa of HPL platen kunnen gaan, maar deze werken meer door temperatuur en luchtvochtigheid en zijn veelal een stuk duurder. Daarnaast worden ook de kosten en het arbeidsintensieve proces van het schilderen vaak onderschat.

De boeidelen/dakranden zijn in verschillende hoogtes leverbaar: 100mm, 150mm, 200mm, 250mm, 300mm en 400mm.

Milexx boeidelen en dakranden voor gevels en overstekken zijn in de volgende kleuren en structuren verkrijgbaar:
Glad: Wit (RAL 9010 bij benadering) en crème (RAL 9001bij benadering)
Nerfstructuur: Wit (RAL 9010 bij benadering) en crème (RAL 9001bij benadering)

Voor meer kleuren en een vergelijkbaar en dikker product zie Big Board welke dakranden met structuurfolie en verkrijgbaar in de onderstaande kleuren zijn:
- Wit
- Créme
- Blauw
- Groen
- Antraciet
- Goud eiken
- Mahonie

Doordat de dikte net iets minder is dan hout zijn ze eenvoudig te vervangen en kunnen ze gemakkelijk achter bestaande goot en of daktrim geplaatst worden.

Montage van kunststof boeidelen: Verwijder de bestaande houten delen van het regelwerk en plaatst de kunststof boeidelen op het bestaande of nieuwe regelwerk. Door het L-vormige model en doordat kunststof erg makkelijk met een decoupeerzaag of cirkelzaag aan te passen en te verwerken is het passen voor iedere woning of chalet. Doormiddel van schroeven, nieten, spijkers en/of high tack kit kunnen de boeidelen vrijwel onzichtbaar bevestigid worden.

Kenmerken Milexx kunststof boeidelen
• Vochtbestendig
• UV bestendig
• Onderhoudsarm
• Lange lengtes
• Milieuvriendelijk
• Eenvoudige montage
• Recyclebaar

Let op! Volg altijd de meegeleverde montage voorschriften voor het juist resultaat en levensduur.