Novaboard vensterbanken

Vensterbanken zijn een essentieel element voor de afwerking van elk interieur. Novaboard biedt hierin een veelzijdige en stijlvolle keuze, met unieke Stone uitvoeringen in opaalgrijs en leisteen donkergrijs. Ontdek de mogelijkheden, eigenschappen en kleuren van Novaboard vensterbanken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wat is Novaboard?

Vensterbanken van Novaboard staan bekend om zijn unieke combinatie van fysiek sterk en de weerbestendigheid van kunststof, waardoor het een ideaal materiaal is voor de productie van vensterbanken. Novaboard, een prominente lijn van kunststof vensterbanken, is ontwikkeld met een focus op duurzaamheid, onderhoudsgemak, en veelzijdigheid.

Soorten Novaboard vensterbanken

Novaboard biedt een breed scala aan vensterbanken, inclusief de 2 klassieke uitvoeringen wit en crème, alsook de Stone serie met de unieke textuur en kleuren van natuursteen: opaalgrijs en leisteen donkergrijs. Deze variëteit zorgt ervoor dat er voor elk interieurdesign een passende optie beschikbaar is.

Kenmerken van Novaboard Vensterbanken

  • Slag- en krasvast, dankzij de robuuste toplaag.
  • Waterafstotende en UV-bestendige eigenschappen, voor een langdurig behoud van kleur en structuur.
  • Eenvoud in onderhoud; een mild reinigingsmiddel is voldoende voor de reiniging.
  • Milieuvriendelijkheid, met volledige recyclebaarheid als een sleutelkenmerk.
  • Verkrijgbaar in breedtes 200 mm, 250 mm, 300 mm en 400 mm
Novaboard vensterbank een foto van het onderaanzicht

Kleuren van Novaboard vensterbanken

Met een aanbod dat varieert van wit en crème tot de natuursteenachtige tinten opaalgrijs en leisteen donkergrijs, biedt Novaboard voor elk wat wils. Deze kleuren zijn zorgvuldig gekozen om te integreren met diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Prijs van Novaboard

De scherpe prijzen van Novaboard vensterbanken variëren afhankelijk van de gekozen uitvoering, afmetingen, en kleur. Hierdoor verkrijg je een compleet beeld van de kosten die geassocieerd zijn met de verschillende Novaboard vensterbank opties, inclusief de nieuwe Stone kleuren opaalgrijs en leisteen donkergrijs.

Voordelen van Novaboard vensterbanken

Kunststof vensterbanken bieden topvoordelen voor jouw interieur: langdurige duurzaamheid, minimale onderhoud, en een breed kleurenpalet, inclusief natuurlijke Stone looks. Ze zijn kras-, stoot-, en UV-bestendig, waardoor ze jarenlang mooi blijven. Ideaal voor elke ruimte, garanderen ze een stijlvolle afwerking met eenvoudige installatie. Kies Novaboard voor een tijdloze touch in jouw woning.

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

De combinatie van Novaboard robuuste eigenschappen met een stijlvol design maakt Novaboard vensterbanken een duurzame keuze voor elk bouw- of renovatieproject. Hun onderhoudsgemak verzekert dat ze jarenlang hun waarde behouden zonder intensief onderhoud.

flexibiliteit

De beschikbaarheid van Novaboard in diverse kleuren en lengtes, inclusief de natuursteenlook van de Novaboard stone serie, biedt ongeëvenaarde flexibiliteit in design. Dit stelt ontwerpers en huiseigenaren in staat om een unieke sfeer en stijl te creëren die perfect aansluit bij hun visie

Milieuvriendelijk

De volledige recyclebaarheid van Novaboard vensterbanken benadrukt de toewijding aan milieubescherming en duurzame ontwikkeling. Dit geeft ze een verantwoorde keuze voor milieubewuste consumenten.

Foto van voorzijde Novaboard vensterbanken

Eindkap afwerking kunststof vensterbanken

Ontdek de essentiële afwerking voor jouw Novaboard vensterbanken met bijpassende eindkap. Deze eindkappen, perfect aansluitend bij de kleuren van de Novaboard collectie, waaronder de unieke Stone varianten, bieden een elegante afsluiting waardoor ze ongevoelig zijn voor vocht en warmte. Eenvoudig te installeren, verhogen ze de levensduur van jouw vensterbanken aanzienlijk. Kies voor Novaboard eindkappen voor een vlekkeloze en stijlvolle afwerking voor al je projecten.

Bekijk de Novaboard montagehandleiding

Online betsellen bij kunststofbouwmateriaal.nl

Novaboard vensterbank kopen? Bestel eenvoudig online via onze digitale bestelomgeving. Wij kennen een groot aanbod met ruime voorraad. Onze producten zijn dan ook veelal uit voorraad leverbaar en wordt je bestelling snel bij je thuisbezorgd door heel Nederland. Heb je vragen? Of een afspraak in onze showroom? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bel vrijblijvend 0528 – 355190 of stuur een e-mail naar info@kunststofbouwmateriaal.nl