Milyt HPL Platen

Milyt HPL platen vertegenwoordigen de top in High Pressure Laminate technologie, bekend om hun ongeëvenaarde duurzaamheid en flexibiliteit. Deze geavanceerde bouwmaterialen zijn ontworpen om aan de hoogste eisen van zowel binnen- als buitentoepassingen te voldoen.

Wat zijn Milyt HPL Platen?

Milyt HPL plaat staat voor high presure laminate (HPL), een hoogwaardig bouwmateriaal dat met zijn eigenschappen  duurzaam en veelzijdig uitzonderlijk is. Geproduceerd door lagen kraftpapier en thermohardende harsen onder hoge druk en temperatuur te persen, zijn deze platen ontworpen om de tand des tijds te weerstaan en bieden ze een ideale oplossing voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze plaat valt perfect te verwerken bij o.a. gevelbekleding, dakkapellen, interieurdesign, en meer bekledingen.

Voordelen van Milyt HPL Platen

De keuze voor Milyt HPL kunststof platen brengt diverse voordelen met zich mee, waaronder:

  • Weerbestendig: Optimaal bestand tegen zon, regen en vocht.
  • Duurzaam: Met een verwachte levensduur van 30 jaar en een garantie op kleurechtheid van 10 jaar.
  • Onderhoudsarm: Vermindert de noodzaak voor schilderwerk, eenvoudig schoon te houden.
  • Milieuvriendelijk: 100% recyclebaar, ondersteunt duurzaam bouwen.
  • Veilig: Niet gemakkelijk ontvlambaar, met een brandklasse van Euroclass B, S1-d0.
Milyt hpl plaat wit gemonteerd aan villa

Soorten Milyt HPL Platen

Naast de standaard varianten biedt ons assortiment ook Milyt Plus platen, die speciaal ontwikkeld zijn voor projecten waarbij een verhoogde UV-stabiliteit en een uitzonderlijke weerstand tegen de elementen onmisbaar zijn. Deze geavanceerde platen zijn voorzien van een extra PMMA toplaag, waardoor ze niet alleen duurzamer zijn in zware weersomstandigheden, maar ook hun kleur en structuur langer behouden, wat het een mooi eind resultaat maakt.

Kleuren en afwerkingen

Verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet van 14 standaard voorraadkleuren en 5 nerfstructuur foliekleuren, bieden Milyt HPL platen een rijke ontwerpvrijheid. De Milyt Plus varianten, met een extra PMMA-toplaag, verzekeren langdurige kleurechtheid en verbeterde weerstand tegen verwering.

Milyt hpl plaat wit kleurkaart

Afmeting: 3050 x 1300 x 6 mm

De standaardafmetingen van 3050 x 1300 mm en een dikte van 6 mm maken Milyt HPL platen geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Maatwerk is mogelijk voor specifieke projectbehoeften.

Prijsinformatie Milyt HPL plaatmateriaal

Voor de meest actuele prijsinformatie van Milyt HPL platen, verwijzen we je graag door naar onze website. Daar vindt je direct de prijzen, inclusief specificaties en opties, zodat je snel en eenvoudig de juiste keuze voor jouw project kunt maken. Ons aanbod wordt direct door ons geleverd, wat zorgt voor transparantie en gemak bij het plannen van jouw budget.

Milyt hpl plaat in de kleur zwart

Kenmerken en montage

Milyt HPL platen zijn onderscheidend dankzij hun productieproces, dat een uitzonderlijke combinatie van dichtheid en sterkte oplevert. De UV-bestendige acrylaat toplaag zorgt ervoor dat de platen uitermate geschikt zijn voor buitentoepassingen. Hun brandklasse en veiligheidseigenschappen maken ze een verantwoorde keuze voor een breed scala aan recreatiebouw en bouwprojecten.

Bekijk de Milyt HPL plaat montagehandleiding

Online bestellen bij Kunststofbouwmateriaal.nl: Advies en inspiratie

Milyt HPL-plaat kopen? Bestel eenvoudig online via onze digitale bestelomgeving. Wij kennen een groot aanbod met ruime voorraad. Onze producten zijn dan ook veelal uit voorraad leverbaar en wordt je bestelling snel bij je thuisbezorgd door heel Nederland. Heb je vragen? Of een afspraak in onze showroom? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bel vrijblijvend 0528 – 355190 of stuur een e-mail naar info@kunststofbouwmateriaal.nl