Kunststof scheidingswanden

De degelijke vrijstaande kunststof scheidingswanden met voet zijn opgebouwd uit kunststof panelen. De kunststof schermen kunnen flexibel voor vele doeleinden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan looproutes, werkplekken en wachtruimtes. De kunststof systeemwanden zijn dankzij het eenvoudige systeem naadloos te koppelen, maar kunnen ook als vrijstaande wand gebruikt worden. Bij ons vind je veelal maatwerk. Neem daarom voor grotere aantallen en een op maat gemaakte offerte tegen lagere tarieven, contact met ons op. De prijs voor grotere aantallen en meerdere meters neemt snel af vanwege de basis order- en verzendkosten.

Veilig werken

Het advies van de overheid luidt thuis werken. Helaas is dit lang niet altijd mogelijk. Sommige werkzaamheden dienen nu eenmaal vanaf kantoor of werkplaats te moeten gebeuren. Uiteraard is het belangrijk dat jouw werknemers veilig volgens de normen van het RIVM het werk kunnen doen. Deze wanden zijn zelfstandig vrij te plaatsen en tevens makkelijk naadloos te koppelen met andere panelen. Zo creëer je een veilige werkplek, duidelijke looproutes en afgeschermde zitplekken in wachtruimtes.

Voor wie zijn de scheidingswanden geschikt

De kunststof panelen waarmee je een veilige werksituatie creëert, zijn geschikt voor veel verschillende doeleinden. Zo kunnen kappers gebruik maken van deze scheidingswanden om zo een veilige plek voor hun klanten te creëren. Aangezien het in kapsalons niet altijd mogelijk is om de klanten 1,5 meter uit elkaar te plaatsen. Ook op kantoren kan dit soms lastig zijn. Vrijstaande kunststof scheidingswanden kunnen dan uitkomst bieden. Ook tandartspraktijken, horecagelegenheden, bedrijven en overheidsinstanties maken gebruik van deze kunststof wandsystemen. Door de grote vraag naar deze systeemwanden, is de productietijd helaas met drie dagen verlengd. Het is dus mogelijk dat je iets langer op jouw bestelling moet wachten dan normaal.

Kunststof spatscherm

Het virus lijkt zich vooral te verspreiden door nies- en hoestdeeltjes door de lucht. Het wordt van mens tot mens overgedragen via de lucht en daarom dienen wij als medelanders minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Dat lijkt makkelijk, maar is in de praktijk nog niet zo eenvoudig gebleken. Werkplekken op kantoren blijken minder dan 1,5 meter uit elkaar te zijn, klanten bij kappers zitten dichter op elkaar en ook in de werkplaats is het lang niet altijd haalbaar. Met de scheidingswanden van Kunststof Bouwmateriaal, creëer je een volledige werksituatie en zorg je voor een veilige werkomgeving die voldoet aan de normen van het RIVM.

Creëer een veilige werksituatie met deze wandsystemen

Voordelen van de kunststof scheidingswanden

De kunststof wandsystemen zijn uniek. Ze sluiten naadloos op elkaar aan en vormen een prachtige werkplek of extra ruimte op kantoor. Daarnaast hebben de kunststof scheidingswanden uit onze webshop nog meer voordelen:

  • Vrijstaand en eenvoudig naadloos te koppelen
  • Het kunststof is eenvoudig te desinfecteren
  • De montage is snel en makkelijk
  • Duurzaam product met lange levensduur
  • Voor vele doeleinden inzetbaar

Hoe dien je de kunststof afscheidingen te monteren

Het monteren van de kunststof scheidingspanelen is zeer eenvoudig. De montage werkt volgens een 3-stappenplan:

  1. Zet de voet op de grond
  2. Zet het paneel op de voet en schuif deze naar de gewenste plek in het paneel
  3. Schuif bij een modulaire opstelling de panelen naadloos aan elkaar om de wanden te verlengen tot vele meters
De montage van de kunststof wandsystemen is in drie stappen klaar