Lignodur vensterbanken

Lignodur vensterbanken bieden een slimme mix van natuurlijke schoonheid en praktische duurzaamheid, perfect voor elk interieur. Met hun natuursteen look, gemakkelijke installatie, en milieuvriendelijkheid, vormen ze een ideale keuze voor moderne ruimtes. Ontdek de unieke voordelen en aanpasbaarheid van Lignodur en til je interieur naar een hoger niveau.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wat is Lignodur?

Lignodur is een geavanceerd kunststof materiaal, beroemd om zijn veelzijdigheid en duurzaamheid, dat wordt ingezet voor de productie van hoogwaardige vensterbanken. Onder de merknaam Lignodur worden verschillende soorten vensterbanken aangeboden, waaronder de populaire Lignodur Stone varianten met natuursteen uitstraling, evenals de Overzet en Brede Voorzijde varianten. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan specifieke behoeften en stijlvoorkeuren in het interieurontwerp.

Soorten Lignodur Vensterbanken

Lignodur vensterbanken staan bekend om hun veelzijdigheid, kwaliteit en is leverbaar in 3 verschillende modellen:

  • Lignodur Stone vensterbank: Deze vensterbanken bootsen de uitstraling van natuursteen na, verrijkt met geslepen randen voor een authentiek effect.
  • Lignodur Overzetvensterbank: Een praktische oplossing voor het renoveren van bestaande vensterbanken, waarbij de overzet vensterbanken eenvoudig over de oude heen geplaatst kunnen worden.
  • Lignodur met Brede Voorzijde: Deze variant biedt een oplossing voor bredere vensterbanken, ideaal voor grote raampartijen of om extra ruimte te creëren voor decoratie.
Lignodur vensterbank in de steenlookkleur

Kenmerken Lignodur vensterbanken

De kenmerken die kunststof vensterbanken onderscheiden, omvatten hun uitzonderlijke slag- en krasbestendigheid, UV-bestendigheid, en warmtebestendigheid. Volledig recyclebaar en met een garantie van 10 jaar, tonen deze vensterbanken zowel hun kwaliteit als hun duurzaamheid.

Kleuren en afmetingen

Met een breed palet aan kleuren en maten bieden Lignodur vensterbanken veelzijdige designmogelijkheden. Beschikbare lengtes variëren van 2 tot 6 meter, terwijl de kleurkeuzes variëren van natuurlijke steentinten tot een traditionele stijl, waarmee ze in elke interieurstijl passen. Deze vensterbanken zijn leverbaar in breedtes van 200 mm, 250 mm en 300 mm.

Alle kleuren Lignodur

Prijs kunststof vensterbanken

Lignodur vensterbanken, met hun varianten Stone, Overzet, en Brede Voorzijde, combineren kostenefficiëntie met veelzijdige uitstralingen en robuuste duurzaamheid. Deze eigenschappen maken ze tot een uitstekende optie voor zowel nieuwe als te renoveren projecten, zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling of levensduur. De prijs per lengte verschilt door de afmetingen van de vensterbanken en door de kleur.

Voordelen van kunststof vensterbanken

De combinatie van natuursteen uitstraling, duurzaamheid, en het gemak van installatie maken Lignodur vensterbanken een voortreffelijke keuze. Hun aanpasbaarheid in lengte en breedte, samen met de mogelijkheid voor eenvoudige montage, zorgt ervoor dat deze vensterbanken een groot voordeel zijn bij veel verschillende toepassingen. Benieuwd naar het product ontvang dan gratis kleurmonsters.

  • Duurzaam Ze zijn bestand tegen slagen en krassen, waardoor ze langdurig mooi blijven.
  • Eenvoudige Installatie: Dankzij hun lichte gewicht en flexibiliteit zijn ze gemakkelijk te monteren.
  • Aanpasbaarheid: Beschikbaar in diverse maten en kleuren, geschikt voor elke interieurstijl en projectbehoefte.
  • Milieuvriendelijk: Volledig recyclebaar, ondersteunen een duurzamere toekomst.
  • Slag- en krasvast: Is voorzien van een robuuste toplaag.
Lignodur vensterbanken steenlook van de bovenkant

Eindkap afwerking

De perfecte afwerking van Lignodur vensterbanken, kenmerkend door hun zeer fraaie randen en speciale eindkappen, waarborgt een naadloze integratie binnen elk interieurontwerp. De vensterbanken verzekeren een perfecte pasvorm voor elke renovatie, van standaard installaties tot maatwerkoplossingen. De eindkapjes zijn verkrijgbaar per stuk.

Bekijk de Lignodur montagehandleiding

Online betsellen bij kunststofbouwmateriaal.nl

Lignodur vensterbank kopen? Bestel eenvoudig online via onze digitale bestelomgeving. Wij kennen een groot aanbod met ruime voorraad. Onze producten zijn dan ook veelal uit voorraad leverbaar en wordt je bestelling snel bij je thuisbezorgd door heel Nederland. Heb je vragen? Of een afspraak in onze showroom? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bel vrijblijvend 0528 – 355190 of stuur een e-mail naar info@kunststofbouwmateriaal.nl