Multitexx gevelbekleding

Multitexx is een moderne sponningdeel met een strakke V-groef. Deze V-groef zorgt voor mooi effect in de planken en is uniek in zijn soort. Het is dan ook ideaal voor een mooie uitstraling van bijvoorbeeld woningen, bedrijfspanden, vakantiehuizen en chalets. Multitexx panelen zijn haast niet te onderscheiden van echt hout, maar heeft wel de voordelen van kunststof.

Multitexx logo

Verschillende kleuren Multitexx

Multitexx heeft in zijn assortiment 9 verschillende kleuren. De standaard kleuren bestaan uit Wit, Crème, Grijs, Basalt grijs, Groen en Cappuccino. Sinds kort heeft Multitexx ook 3 nieuwe houtstructuur kleuren in het assortiment: Sheffield eiken wit, Sheffield eiken grijs en Turners eiken. Alle kleuren hebben natuurlijke uitstraling en zijn vrijwel niet van echt ruw vurenhout te onderscheiden.

Unieke V-groef

Multitexx sponningdeel heeft een hele strakke sluiting dankzij de V-groef afwerking. Daaraan is deze gevelpaneel ook goed te herkennen. Niet alleen om de V-groef is één van de kenmerken van deze sponningdelen, ook de overige kenmerken van Multitexx gevelbekleding zijn op deze sponningdelen van toepassing. De panelen zijn zowel verticaal als horizontaal toepasbaar. Ook is deze plank eenvoudig in zijn montage door zijn lage gewicht en is hij met houtbewerkingsgereedschap te bewerken. De plank is ook uitstekend te gebruiken voor een mooie binnenafwerking van huizen dankzij zijn unieke stijl.

Multitexx prijs

De prijs van Multitexx verschilt van € 58,57 per m2 tot € 104,00 per m2. Het prijsverschil zit hem in de nieuwe houtstructuur kleuren. Wij als Kunststof Bouwmateriaal vinden kwaliteit erg belangrijk. Daarom bieden wij op onze site alleen maar hoogwaardige producten aan. Vanwege deze hoge kwaliteit, kunnen wij ook een garantie geven van 10 jaar op de Multitexx gevelbekleding. Daarnaast heeft het ook een verwachte levensduur van ongeveer 30 jaar. Zeker wanneer je een houten gevel wilt vervangen is de Multitexx gevelbekleding ideaal, je hoeft immers nooit meer te schilderen! Na 2 schilderbeurten, heb je de investering in Multitexx al terugverdiend.

Voordelen Multitexx gevelbekleding

  • Onderhoudsarm
  • Kleurvast
  • Vochtbestendig
  • Eenvoudige montage
  • Perfecte sluiting
De prijs van Multitexx

Eenvoudige montage Multitexx Gevelbekleding

Multitexx gevelbekleding is voor een doe-het-zelver eenvoudig te monteren. Het kan dan ook met normale houtbewerkingsgereedschappen bewerkt worden. Kijk hieronder voor de montage handleiding.


Bekijk de Multitexx montagehandleiding

 Multitexx gevelbekleding