VinyPlus boeiendelen, dakranden, overstek en windveren

Met de VinyPlus Dakrand zorg je voor een mooie strakke afwerking van de dakranden en goten. Deze dakranden zijn eenvoudig te monteren en zijn gemaakt van een hoogwaardig kunststof. Doordat de VinyPlus boeidelen in de kleur Goud eiken worden gemonteerd door gebruik te maken van een blinde (onzichtbare) bevestiging door middel van een montageprofiel (linken) bevestigingsclip, gaat de montage een stuk sneller dan bij andere dakranden en boeidelen. Daarnaast zorgt deze blinde bevestiging voor een stijlvolle afwerking, omdat de schroeven en ander bevestigingsmateriaal niet zichtbaar zijn.

Met de VinyPlus Dakrand Goud eiken (RAL n.v.t.) zorg je voor een mooie strakke afwerking van de dakranden en goten. Deze dakranden zijn eenvoudig te monteren en zijn gemaakt van een hoogwaardig kunststof. Doordat de VinyPlus boeidelen in de kleur Goud eiken worden gemonteerd door gebruik te maken van een blinde (onzichtbare) bevestiging door middel van een montageprofiel (linken) bevestigingsclip, gaat de montage een stuk sneller dan bij andere dakranden en boeidelen. Daarnaast zorgt deze blinde bevestiging voor een stijlvolle afwerking, omdat de schroeven en ander bevestigingsmateriaal niet zichtbaar zijn.

VinyPlus Dakranden zijn niet alleen eenvoudig te monteren en erg stijlvol, ook bieden ze een uitstekende bescherming tegen weer en wind. Een ander groot voordeel van deze dakranden van VinyPlus is dat ze minder uitzetten door zon en warmte, dan andere soorten dakranden en boeidelen.En doordat VinyPlus geproduceerd wordt uit een hoogwaardig kunststof, is schilderen niet nodig. Je hoeft ze enkel zo nu en dan met een doekje en sopje af te nemen om de mooie natuurlijke uitstraling te behouden. De dakranden van VinyPlus zijn naast het Goud eiken in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo heb je altijd een dakrand in de gewenste kleur.

  • VinyPlus Dakrand Goud eiken
  • Hoogwaardig kwalitatief kunststof product
  • Naadloos te verwerken
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm
  • UV-bestendig
  • Natuurlijke uitstraling
  • Vochtbestendig
  • Eenvoudige montage
  • Voorzien van CE- en DuBo keurmerk

Eenvoudige montage boeideel VinyPlus Goud eiken

Bij de montage van dakranden, zien we vaak dat er over de bestaande dakranden heen gemonteerd wordt. Dat raden wij echter niet aan. Je loopt hiermee de kans dat de de oude panelen gaan rotten en dan zal alles verwijderd moeten worden. Het is dan ook verstandig om de oude panelen voor montage van de VinyPlus dakranden in de kleur Goud eiken, te verwijderen.

De dakranden VinyPlus kennen dankzij de lange paneellengte van 6 meter, een eenvoudige montage. De verwerking kan door deze lange panelen vaak naadloos. Indien nodig kan er een verbindingsprofiel gemonteerd (verlijmd of gekit) worden. Hierdoor ontstaat er een perfecte afwerking van de dakranden en goten.