Keralit sponningdeel 190

Op zoek naar een moderne uitstraling van je woning? Maak dan gebruik van Keralit Sponningdeel 190. Niet alleen brengt dit die moderne look, ook is het een onderhoudsarm product. Schilderen is niet meer nodig dankzij deze sterke kunststof gevelpanelen. De panelen zijn 190 mm hoog en hebben een smallere sponning wat deze panelen uitermate geschikt maakt voor verschillende moderne toepassingen.

Specificaties Keralit Sponningdeel 190

 • Werkende breedte: 190 mm
 • Dikte: 17 mm
 • Bevestigingsafstand: 30 cm h.o.h.
 • Lengte gevelpaneel: 6 m
 • Montage: horizontaal / verticaal / diagonaal
 • Kleuren: 22
 • Garantie:10 jaar
Keralit Sponningdeel 190 voor de moderne finishing touch.

Ga voor die moderne uitstraling

Met Keralit Sponningdeel 190 breng je die moderne finishing touch aan, aan jouw bouwproject. De panelen zijn 190 mm hoog en hebben een wat smallere sponning dan Keralit Sponningdeel 143. De hoge panelen in combinatie met de smallere sponning zorgt voor die moderne uitstraling. De Sponning 190 is zowel horizontaal, verticaal als diagonaal te monteren. Dat maakt de gevelbekleding dan ook geschikt voor verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan gevels van woningen, maar ook voor de bekleding van overkappingen, tuinhuisjes, chalets en woonboten is het Keralit Sponningdeel 190 zeer geschikt.

Voordelen Keralit Sponningdeel 190

 • Mooie hoge panelen
 • Moderne uitstraling
 • Eenvoudige montage
 • Horizontaal, verticaal en diagonaal te monteren
 • Minimale uitzetting
 • Schilderen is niet nodig
 • Schoonmaken met een sopje en doekje is voldoende
 • Verkrijgbaar in 22 kleuren
 • Krasvaste toplaag

Eigenschappen van het Keralit

De basis van Keralit gevelbekleding is gemaakt van Fiberyl©. Dit is een grondstof bestaande uit de unieke mix van onder andere glasvezel en gerecyclede kunststoffen. Deze unieke samenstelling maakt het Keralit een zeer sterk product. Daarnaast is het uitstekend weerbestendig, kleurvast en kent deze gevelbekleding een minimale uitzetting. De Keralit gevelpanelen zijn voorzien van een UV-bestendige toplaag, Renolit folie. Deze folie wordt op het paneel gewalst en dat zorgt voor een krasvaste toplaag.

Keralit Sponningdeel 190 is onderhoudsarm. Dat betekent dat schilderen niet nodig is, maar dat het onderhoud volstaat met het schoonmaken van de panelen met een doekje en sopje.

Sponning 190 monteren

Montage van Keralit Sponningdeel 190 is vrij eenvoudig. De montage kan dan ook prima gedaan worden door een handige doe-het-zelver. Voor de montage heb je geen speciale gereedschappen nodig, de normale houtbewerkingsgereedschappen volstaan. De sponningdelen van het Keralit kunnen horizontaal, verticaal en diagonaal gemonteerd worden. Je ontvangt bij je bestelling een overzichtelijke handleiding, waarmee de montage van Keralit Sponningdeel 190 een eenvoudige klus wordt.

Keralit Sponningdeel 190 is geschikt voor verschillende toepassingen, onder andere vakantiewoningen.

Online Keralit Sponningdeel 190 bestellen

Wil je jouw bouwproject op eenvoudige wijze een moderne uitstraling geven? Bestel dan eenvoudig het Keralit Sponningdeel 190 online. Deze gevelpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat er voor elk project wel een geschikte kleur en uitvoering is. Om jouw project af te werken heb je daarnaast ook nog verschillende profielen nodig:

 • Keralit verbindingstuk (Sponningdeel 190)
 • Keralit eindkap links (Sponningdeel 190)
 • Keralit eindkap rechts (Sponningdeel 190)

Verkrijgbaar in 22 kleuren

Het assortiment van de Sponningdelen 190 van Keralit bestaat uit 22 kleuren in twee verschillende uitvoeringen. Zo hebben we 14 Classic kleuren, met in de paneel een mooie houtnerf verwerkt. Deze houtstructuur is bijna niet te onderscheiden van echt hout. Liever geen houtstructuur, maar een mooie effen kleur? Ga dan voor één van de drie Pure kleuren. Deze zijn effen mat van kleur. Om de juiste keuze te maken, kun je bij ons ook één van de kleurmonsters bestellen.

Classic kleuren - Sponningdeel 143

Kleurenkaart Keralit Classic Sponningdeel 190.

Pure kleuren - Sponningdeel 143

Kleurenkaart Keralit Pure Sponningdeel 190.

Modern eiken kleuren - Sponningdeel 143

Kleurenkaart Keralit Modern eiken Sponningdeel 190.

Sponningdeel of Potdeksel?

Keralit heeft drie verschillende soorten gevelbekleding in het assortiment opgenomen. Zo kun je één van de sponningdelen varianten bestellen, maar is er ook een potdeksel variant. Het verschil tussen de Keralit Sponningdeel 143 en Keralit Sponningdeel 190 is de hoogte van de paneel. Waar de één 143 mm hoog is, is de ander 190 mm. Dit verschilt zorgt net even voor een ander aangezicht van de woning of het bouwproject. Het verschil tussen de sponningdelen en de Keralit Potdeksel 177 heeft te maken met de manier van monteren. Anders dan bij de sponningdelen, waar de sponning zichtbaar is, vallende potdeksel gevelpanelen over elkaar heen. Dit overlappende karakter zorgt voor een meer klassieke uitstraling. Doordat de potdeksel gevelpanelen elkaar overlappen, kunnen deze panelen enkel horizontaal gemonteerd worden.

Verkooppunt Keralit Sponningdeel 190

Kunststof gevelbekleding is verkrijgbaar in verschillende merken, uiteenlopende kwaliteiten en prijsklassen. Kunststof Bouwmateriaal wil haar klanten enkel kwalitatieve producten aanbieden. Om ons kwalitatieve aanbod gevelbekleding verder uit te breiden, zijn wij zeer blij dat we een officieel verkooppunt van Keralit zijn geworden. Je koopt bij ons Keralit Sponningdeel 190 met een garantie van 10 jaar en de uitstekende service die je van ons gewend bent.