Thomdeck composiet vlonderplanken

Ontdek ThomDeck vlonderplanken, waar duurzaamheid en stijl samenkomen in onze onderhoudsarme, milieuvriendelijke composiet terrasplanken, de perfecte upgrade voor elke buitenruimte. Met ThomDeck classic terrasplanken kiest je voor een stijlvol terras dat weerstand biedt tegen de weers elementen en weinig onderhoud vereist.

Wat is ThomDeck vlonderplanken?

ThomDeck composiet terrasplanken vertegenwoordigt de voorhoede in composiet vlonderplanken, een innovatieve oplossing voor buitenruimtes die de schoonheid van hout combineert met de duurzaamheid en het gemak van kunststof. Door het gebruik van Wood Plastic Composite (WPC) technologie, biedt ThomDeck een superieur alternatief voor traditionele materialen zoals hardhout of natuursteen. Ideaal voor diegenen die een duurzaam en milieuvriendelijk terras wensen.

Voordelen van ThomDeck kunststof terrasplanken

ThomDeck biedt talrijke voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor huiseigenaren en ontwikkelaars. Het is duurzaam, milieuvriendelijk en volledig recyclebaar, waardoor het een uitstekende keuze is voor eco-bewuste projecten ten opzichte van houten terrasplanken. De planken zijn onderhoudsarm, vereisen geen schuren of lakken, en zijn bestand tegen water, schimmels, insecten en ongedierte. De waterbestendige anti slip toplaag zorgt bovendien voor een veilige oppervlakte, zelfs wanneer het nat is.

 • Duurzaamheid: Lange levensduur in vergelijking met traditioneel hout.
 • Milieuvriendelijkheid: Vervaardigd uit gerecycled kunststof en volledig recyclebaar.
 • Onderhoudsarm: Geen noodzaak tot schuren of lakken, slechts sporadisch reinigen nodig.
 • Weer- en insectenbestendig: Bestand tegen vocht, schimmels, insecten, en ander ongedierte.
 • Veiligheid: Antislip eigenschappen en splintert niet, wat zorgt voor een veilige gebruikservaring.
 • Veelzijdig: Verkrijgbaar in diverse kleuren die de natuurlijke uitstraling van hout nabootsen.
 • Eenvoudige installatie: Dankzij het blindbevestigingssysteem zijn er geen zichtbare schroeven.
Thomdeck terrasplank aan het water geplaatst

Kenmerken composiet terrasplanken

De unieke kenmerken van onze composiet terrasplanken van Thomdeck, zoals zijn vochtbestendigheid, anti slip laag en weerstand tegen splinteren, maken het een veilige en duurzame keuze voor elke buitenvloer. Zijn eenvoudige installatie, dankzij het blindbevestigingssysteem, zorgt voor een naadloze afwerking zonder zichtbare schroeven, wat bijdraagt aan een strakke en aangename uitstraling.

Kleuren en afmetingen

Beschikbaar in diverse kleuren zoals lichtbruin, donkerbruin, grijs, en donkergrijs, biedt ThomDeck veelzijdigheid om elk ontwerpconcept tot leven te brengen. De standaardafmetingen van 3000 x 140 x 26 mm garanderen uniformiteit in de installatie en bieden flexibiliteit in ontwerp en toepassing. Creëer een stijlvol terras met Thomdeck door deze kleurenkeuze.

Alle kleuren Thomdeck vlonderplank

Prijs Thomdeck composiet terrasplanken

Hoewel de prijs van ThomDeck initieel hoger kan zijn dan die van traditioneel hout, biedt het aanzienlijke besparingen op lange termijn door de lage onderhoudskosten en verlengde levensduur. Bekijk voor de actuele prijs van composiet vlonderplanken op onze webshop.

Profielen en accessoires van ThomDeck terrasplanken

Terrasplanken van ThomDeck kunnen worden geïnstalleerd en afgewerkt met een reeks specifieke profielen en accessoires, elk ontworpen om de functionaliteit en uitstraling van jouw terras te verbeteren:

 • Bevestigingsprofiel: Zorgt voor een stevige en stabiele ondergrond voor de terrasplanken, essentieel voor een langdurige installatie.
 • Afwerkstrip: Biedt een nette afwerking langs de randen van het terras, waardoor een visueel aantrekkelijke en complete uitstraling ontstaat.
 • Startclip: Gebruikt voor de eerste plank van het vlonder, waarmee de planken nauwkeurig en stevig op hun plaats worden bevestigd.
 • Verbindingsclip: Maakt het mogelijk om composiet panelen onderling te verbinden, zodat een uniform en naadloos oppervlak wordt gecreëerd.
 • Bevestigingsschroef: Speciaal ontworpen schroeven die compatibel zijn met ThomDeck profielen, verzekeren een veilige en onzichtbare bevestiging van de planken.
 • ThomDeck Care 1 liter: Een onderhoudsproduct specifiek ontwikkeld voor het eenvoudig te reinigen van ThomDeck terrasplanken composiet, om hun levensduur en uitstraling te behouden en om het eenvoudig schoon te maken.
 • Aluminium startprofiel: Biedt een sterke en duurzame basis voor de installatie van de eerste terrasplank, essentieel voor een correcte en veilige montage van het gehele terras.
Thomdeck terrasplank detailfoto

Toepassingen van ThomDeck classic terrasplanken

ThomDeck vlonderplank is ideaal voor diverse buitenprojecten, van tuinen en dakterrassen tot zwembadomgevingen en horecaterrassen. Met thomdeck terrasplanken kun je op een uitstekende manier je tuin transformeren, waarbij je een stijlvolle en onderhoudsarme terras in een achtertuin kunt creëren.

Bekijk de Thomdeck montagehandleiding

Online betsellen bij kunststofbouwmateriaal.nl

Thomdeck vlonder planken kopen? Bestel eenvoudig online via onze digitale bestelomgeving. Wij kennen een groot aanbod met ruime voorraad. Onze producten zijn dan ook veelal uit voorraad leverbaar en wordt je bestelling snel bij je thuisbezorgd door heel Nederland. Heb je vragen? Of een afspraak in onze showroom? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bel vrijblijvend 0528 – 355190 of stuur een e-mail naar info@kunststofbouwmateriaal.nl