Gevelbekleding vervangen

Je gevel is een erg belangrijk onderdeel van je woning. Het is het eerste wat mensen zien als ze voor je huis staan, waardoor het een grote rol speelt voor de eerste indruk. Daarnaast heeft het ook een belangrijke rol als het gaat om veiligheid en een aangenaam woongevoel. Wanneer de gevel van jouw woning verouderd is, dan kan de gevelbekleding vervangen verstandig zijn. Kunststof Bouwmateriaal beschikt over de juiste kennis en ervaring om deze klus succesvol voor je uit te voeren.

Kunststof gevelbekleding vervangen

Is de gevelbekleding op jouw woning sterk verouderd? De kleur is vervaagd en er beginnen rotte plekken te ontstaan. Dan wordt het toch wel eens tijd om de gevelbekleding te vervangen. Wanneer je de gevelbekleding wilt laten vervangen van je woning, dan heb je keuze uit verschillende soorten gevelbekleding. Zo kun je de gevel laten bekleden met hout, maar ook met steenstrips of met kunststof. Welke keuze je hierin maakt, bepaalt de uitstraling van je woning voor een groot gedeelte. Kunststof gevelbekleding laten vervangen is een klus die je zeker aan Kunststof Bouwmateriaal kunt toevertrouwen.

Kunststof gevelbekleding vervangen kan handig zijn wanneer jouw woning verouderd is.

Gevelbekleding vervangen?

Wil jij een nieuwe gevel op je woning, chalet of stacaravan? Laat dan door Kunststof Bouwmateriaal je gevelbekleding vervangen.

Vraag een offerte aan

Houten gevelbekleding vervangen door kunststof

Heb jij op jouw woning destijds gekozen voor houten gevelbekleding, maar is deze nu toe aan vervanging? Denk er dan voor de nieuwe bekleding aan om kunststof gevelbekleding te laten plaatsen plaats van hout. Dit heeft een hoop voordelen voor jou en je woning en is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van echt hout. Je kunt namelijk ook voor kunststof gevelbekleding met een houtlook kiezen. Kunststof vraagt een stuk minder onderhoud dan hout en blijft veel langer mooi. Hierdoor kun je extra lang van je vernieuwde gevel genieten zonder er veel werk aan te hebben.


“Kunststof gevelbekleding gaat aanzienlijk langer mee dan houten gevelbekleding”


Waarom gevelbekleding vervangen

Eens in de zoveel tijd is je gevelbekleding aan vervanging toe. Vaak kun je dit wel merken of zien. Zo kunnen er op een houten gevel bijvoorbeeld rotte plekken ontstaan of kan de kleur van de gevel gaan vervagen. Om ervoor te zorgen dat je woning weer een mooie, strakke gevel heeft die weer jaren meegaat is het nodig om de gevelbekleding te vervangen. Daarnaast draagt een goede gevel ook bij aan de bescherming van je woning tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan tocht, maar ook aan vochtproblemen.

De voordelen van gevelbekleding vervangen door kunststof

  • Nieuwe gevelbekleding zorgt ervoor dat je huis er weer netjes en verzorgd uitziet
  • Kunststof gevelbekleding is een duurzame vorm van gevelbekleding en gaat erg lang mee
  • De montage van een kunststof gevel is erg eenvoudig
  • Kunststof is onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen
  • Keuze uit verschillende soorten kunststof gevelbekleding, waardoor schilderen niet nodig is
Kunststof gevelbekleding gaat veel langer mee dan houten gevelbekleding.

Gevelbekleding vervangen kosten

Wat de kosten zijn voor het vervangen van je gevel is afhankelijk van meerdere factoren. Zo is de grootte van het te bekleden oppervlakte daar één van. Daarnaast speelt de keuze van gevelbekleding ook een rol. De ene gevelbekleding heeft namelijk een andere prijs dan de ander. Als je een meer specifieke prijsopgave wilt ontvangen welke aansluit op jouw wensen, dan kun je het beste een offerte aanvragen via onze website. Wij bespreken graag met jou wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie.

Gevelbekleding laten vervangen

Gevelbekleding laten vervangen is een klus die je kunt laten uitvoeren door Kunststof Bouwmateriaal. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief op het gebied van levering van kunststof bekleding aan professionals, consumenten en chalet/ stacaravan bouw. Wij hebben de juiste kennis en ervaring en kunnen jouw gevelbekleding vervangen op professionele wijze. Wij maken enkel gebruik van kwaliteitsproducten bij het uitvoeren van de klus, hierdoor weet je zeker dat de gevel voor een lange tijd meegaat.

Contact, informatie & advies

Wanneer je de gevelbekleding wilt vervangen door kunststof, dan ben je bij Kunststof Bouwmateriaal aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze en voeren de montage ook graag voor je uit. Heb je vragen over het vervangen van een gevel? Of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of vrijblijvend een offerte opvragen via onze website.

Kunststof gevelbekleding vervangen kan worden uitgevoerd door Kunststof Bouwmateriaal.

Gevelbekleding vervangen?

Wil jij een nieuwe gevel op je woning, chalet of stacaravan? Laat dan door Kunststof Bouwmateriaal je gevelbekleding vervangen.

Vraag een offerte aan