Florence Binnenplafonds

Florence binnenplafonds systeem heeft de uitstraling van een glad gestuct plafond en wordt vooral gebruikt voor keuken- en badkamerplafonds. Door het hoge kwaliteit kunststof en de vochtbestendige toplaag wordt schimmel en vocht voorkomen. Iedere ruimte geeft de Florence panelen een hoogwaardige uitstraling. In dit plafond kun je als je kabels en leidingen wegwerken. Florence binnenplafonds zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Het monteren van Florence Binnenplafonds is vrij eenvoudig. U maakt eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Daarna kun je de kunststof panelen vast schroeven of nieten aan de gemaakte regelwerk. Tot slot kun je het plafond afwerken met een sierlijke lijst. Resultaat: een mooi en chique plafonds die nauwelijks onderhoud nodig is en jarenlang mooi blijft.

De Florence Binnen plafonds worden vooral gebruikt voor keuken- en badkamerplafonds. De Binnenplafond zijn strak en stijlvol waar de meeste mensen tegenwoordig voor kiezen, ook omdat de panelen onderhoudsarm zijn wordt de keuze alleen maar makkelijker gemaakt. De voordelen van de Florence Binnenplafonds: - De vochtbestendige toplaag is ongevoelig voor vocht en schimmels. - Je kunt altijd inbouwspotjes in je panelen maken. - De leidingen, bedradingen en luchtkanalen kun je erin wegwerken. - Het is ideaal voor een renovatie. - Je kunt een audio- en speakersysteem in monteren. - 10 jaar garantie.

De Florence buitenplafonds zijn is leverbaar in 250 x 10 mm.

Kenmerken Florence Binnenplafonds
• Vochtbestendig
• Hoogwaardig kunststof materiaal
• Onderhoudsarm
• Lange lengtes
• 10 jaar garantie
• Eenvoudige montage
• Ideale oplossing voor inbouwspotjes

Let op! Volg altijd de meegeleverde montage voorschriften voor het juist resultaat en levensduur.