Millex Big Board

Met de Millex Big Board Dakrand zorg je voor een mooie strakke afwerking van de dakranden en goten met een mooie inkeping voor de overstek. Milexx kunststof boeidelen zijn meest verkochte dakranden en windveren welke zelf eenvoudig te monteren zijn. Daarnaast is de levensduur ten opzichte van andere boeien en overstekken aanzienlijk langer en zeer kleur, UV-bestendig en weer vast. Daarnaast zijn deze kunststof boeidelen glad en eenvoudig te reinigen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Millex volschuim panelen hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar en een verwachte levensduur van 30 jaar. Ook beschermen deze volschuim PVC kunststof boeidelen woningen, panden en chalet beter tegen tocht dan vergelijkbare producten van hout wat de energiekosten ten goede komt. Dit omdat de werking van hout groter is en hierdoor kieren en naden kunnen ontstaan. De panelen hoef je enkel zo nu en dan met een doekje en sopje af te nemen om de mooie natuurlijke uitstraling te behouden. De dakranden van Millex zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo heb je altijd een dakrand in de gewenste kleur.

  • Millex Big Board volschuim paneel
  • Vochtbestendig
  • UV bestendig
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm
  • Lange lengtes
  • Recyclebaar
  • Eenvoudige montage

Montage van kunststof boeidelen: Verwijder de bestaande houten delen van het regelwerk en plaatst de kunststof boeidelen op het bestaande of nieuwe regelwerk. Door het L-vormige model en doordat kunststof erg makkelijk met een decoupeerzaag of cirkelzaag aan te passen en te verwerken is het passen voor iedere woning of chalet. Doormiddel van schroeven, nieten, spijkers en/of high tack kit kunnen de boeidelen vrijwel onzichtbaar bevestigid worden.

Montagehandleiding en instructies:

Bekijk de Millex montagehandleidingHeb je vragen, hulp bij het maken van een keuze of montageadvies nodig? Wij helpen je graag verder.
Bel vrijblijvend 0528 - 355190 of stuur een e-mail naar info@kunststofbouwmateriaal.nl