Profex kunststof boeidelen en dakranden

Profex boeidelen worden gebruikt voor een mooie strakke afwerking van de dakranden en goten. Door het eenvoudige kliksysteem is schroeven niet nodig, zo ontstaat een zeer strak afgewerkt eindresultaat. Door de specifieke vorm wordt toetreding van vocht en vuil vermeden. Profex boeidelen gaan jarenlang mee. De panelen zijn voorzien van een kras- en slagvaste toplaag waardoor de kans op beschadigingen zeer klein is.

Profex boeidelen worden gebruikt voor een mooie strakke afwerking van de dakranden en goten. Door het eenvoudige kliksysteem is schroeven niet nodig, zo ontstaat een zeer strak afgewerkt eindresultaat. Door de specifieke vorm wordt toetreding van vocht en vuil vermeden. Profex boeidelen gaan jarenlang mee. De panelen zijn voorzien van een kras- en slagvaste yoplaag waardoor de kans op beschadigingen zeer klein is.

Profex boeidelen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Het Profex boeideel is te verwerken tot max. 310 mm. Met het bijpassende hulpprofiel in dezelfde kleur is het Profex boeideel onbeperkt door te monteren. De boeidelen hoef je enkel zo nu en dan met een doekje en sopje af te nemen om de mooie uitstraling te behouden.Het boeideel kan met normale houtbewerking gereedschappen verwerkt worden Tevens is het mogelijk om de delen in verstek te zagen en te monteren

De boeideel zijn is leverbaar in 310mm.

Het boeideel is te bevestigen op een regelwerk of daksteunen, h.o.h. maximaal 40 cm, met (kleurkop) schroeven . Zorg bij de montage altijd goed voor dat het boeideel goed kan ventileren. De zijkanten worden afgedekt met de plakstrip welke gelijmd wordt over de naad. Indien een dakgoot gemonteerd wordt aan het boeideel; dan dient men er voor te zorgen dat de bevestiging van de goot altijd in het achterhout plaats vindt.

Kenmerken Profex kunststof boeidelen
• Vochtbestendig
• UV bestendig
• Onderhoudsarm
• Lange lengtes
• Milieuvriendelijk
• Eenvoudige montage
• Recyclebaar

Let op! Volg altijd de meegeleverde montage voorschriften voor het juist resultaat en levensduur.