Special foodcare wandpanelen

Ontdek Special foodcare, dé oplossing voor hoogwaardige kunststof panelen die voldoen aan de strengste hygiënestandaarden. Deze panelen, gemaakt van calcium zink gestabiliseerd kunststof, zijn essentieel voor sectoren waar hygiëne prioriteit is.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wat is Special foodcare?

Verken de innovatieve kunststof panelen van Special foodcare, speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge hygiënestandaarden in kritische omgevingen. Vervaardigd uit geavanceerd calcium zink gestabiliseerd kunststof, zijn deze panelen de optimale keuze voor toepassingen in de gezondheidszorg, veehouderijen, horeca en in de koel- en voedingsmiddelenindustrie. Special foodcare staat voor het waarborgen van de hoogste hygiënenormen in de levensmiddelen verwerking.

De voordelen van special foodcare panelen

Special foodcare panelen blinken uit door hun uitzonderlijke weerstand tegen vocht, vet, temperatuurschommelingen, corrosie, en chemische invloeden. De unieke dubbele sluiting biedt superieure bescherming tegen bijvoorbeeld schimmel, bacteriën, en ophoping van vuil en vocht. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen, volledig recyclebaar en bevorderen zowel hygiëne als milieuvriendelijkheid.

  • Weerstand tegen water en vet: Voorkomt effectief schimmelvorming en bacteriegroei.
  • Duurzaamheid tegen temperatuurschommelingen, corrosie en chemische stoffen: Verhoogt de levensduur en vermindert de noodzaak voor frequente vervanging.
  • Innovatieve dubbele sluiting: Biedt een extra beschermingslaag tegen het binnendringen van vuil en vocht.
  • Onderhoudsvriendelijk: Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor een continue hygiënische omgeving wordt gewaarborgd.
  • Volledig recyclebaar: Ondersteunt duurzaamheidsinitiatieven en milieubewust ondernemen.
Special foodcare gemonteerd in de keuken

Kenmerken Special foodcare

Deze panelen bieden vocht- en vetbestendigheid, weerstand tegen schimmel- en bacteriegroei, en zijn bestand tegen chemische stoffen. De panelen zijn beschikbaar in holle en massieve uitvoeringen voor plafonds en wanden, ze bieden een verhoogde hygiënische bescherming door hun speciale sluitsysteem en zijn leverbaar in lengtes van 600 cm.

Kleur Special foodcare: Verkeerswit

De kosten voor special foodcare kunststof wandpanelen variëren afhankelijk van de afmetingen, dikte en de totale hoeveelheid van de bestelling. Maatwerkoplossingen en directe communicatie zorgen voor een offerte die naadloos aansluit op de unieke behoeften van elk project.

Wandpanelen afmetingen

Met een veelzijdig aanbod in afmetingen, waaronder een standaardlengte van 6 meter en variabele breedtes en diktes, zijn de panelen geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Deze aanpasbaarheid is geschikt voor toepassingen in ruimtes voor zowel klein als uitgestrekte ruimtes, volledig afgestemd op specifieke projectvereisten.

Prijzen Special foodcare

Bij het overwegen van Wonderboard panelen voor jouw project, is het belangrijk om te weten dat de prijzen variabel zijn en aangepast worden aan de specifieke eisen van jouw project. De kosten zijn afhankelijk van factoren zoals de afmetingen van de panelen, de hoeveelheid die je nodig hebt, en eventuele specifieke afwerkingsvoorkeuren. Zij kunnen op basis van jouw projectdetails een offerte op maat samenstellen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de investering.

Special foodcare verwerkt aan de muur

Profielen voor een strakke afwerking

Het assortiment omvat tevens speciaal ontworpen profielen voor een naadloze installatie van de panelen. Deze zijn essentieel voor een aantrekkelijke en hygiënisch optimale afwerking op randen, verbindingen en hoeken, waarbij de kwaliteit van het gebruikte materiaal de duurzaamheid en functionaliteit versterkt.

Bekijk de Special foodcare montagehandleiding

Online betsellen bij kunststofbouwmateriaal.nl

Special foodcare panelen kopen? Bestel eenvoudig online via onze digitale bestelomgeving. Wij kennen een groot aanbod met ruime voorraad. Onze producten zijn dan ook veelal uit voorraad leverbaar en wordt je bestelling snel bij je thuisbezorgd door heel Nederland. Heb je vragen? Of een afspraak in onze showroom? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bel vrijblijvend 0528 – 355190 of stuur een e-mail naar info@kunststofbouwmateriaal.nl