Wonderboard FRP wandpanelen

Kies voor Wonderboard, de premium FRP bekleding, en garandeer hygiëne en duurzaamheid in elke omgeving. Ideaal voor de voedingsindustrie en gezondheidszorg, biedt Wonderboard een gemakkelijk te onderhouden oppervlak dat bestand is tegen bacteriën, schimmels en dagelijks gebruik.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wat is Wonderboard?

Wonderboard is een vooraanstaande keuze in de markt voor glasvezelversterkte (FRP) polyester wand - en plafondbekleding, ontworpen om te voldoen aan de HACCP normen. Dit product staat voor duurzaamheid, flexibiliteit, en superieure kwaliteit, en biedt een effectieve oplossing voor het onderhouden van hygiëne met gemak.

Voordelen van Wonderboard

Wonderboard kunststof wandpaneel biedt talrijke voordelen die het een onmisbare optie maken in elke hygiënische omgeving:

 • Eenvoudige montage: Bespaart tijd en reduceert de installatiekosten.
 • Minimaal onderhoud: Vermindert onderhoudskosten en slijtage op lange termijn.
 • Bestendigheid tegen bacteriën, schimmels, en corrosie: Zorgt voor een veilige en hygiënische omgeving.
 • Slagvast: Garandeert duurzaamheid en lange levensduur.
 • Water- en vuilafstotend: Vergemakkelijkt schoonmaken en onderhoud.
 • Bacterie- en schimmelwerend: Verhoogt de bruikbaarheid in diverse toepassingen.

Deze voordelen benadrukken de waarde van Wonderboard in het verlagen van operationele kosten ten opzichte van sandwichpanelen terwijl de hygiëne en veiligheid verbeterd worden.

Wonderboard gemonteerd in de kleur wit

Kenmerken van Wonderboard wandpanelen

Wonderboard onderscheidt zich door zijn unieke samenstelling van polyesterhars van hoge sterkte, versterkt met glasvezelversterkt fiberglas. Dit zorgt voor een oppervlak dat zowel robuust als gemakkelijk schoon te maken is. De thermische stabiliteit en de unieke versmolten beschermlaag bieden extra voordelen zoals schimmel- en bacteriewering, vuilafstotendheid, en slagvastheid, waardoor Wonderboard platen de HACCP-normen halen waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld zijn.

Kleuren wandpanelen Wonderboard FRP

Beschikbaar in wit en zwart, biedt Wonderboard flexibiliteit voor chique en functionele ontwerpen, voldoend aan de vereisten van diverse projecten en behoudend de voordelen van hygiëne en onderhoudsgemak.

Profielen Wonderboard HACCP wandbekleding

Wonderboard wandpanelen wordt compleet gemaakt met kunststof afwerkprofielen en twee-componentenlijmverbindingen voor een strakke, hygiënische afwerking. Deze zijn ontworpen voor een naadloze integratie met de panelen, waarbij een volledig waterdichte afwerking gegarandeerd wordt die aan de hoogste hygiënestandaarden voldoet. Wonderboard wordt hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen zijn.

Wonderboard kopen? De prijzen

Bij het overwegen van Wonderboard panelen voor jouw project, is het belangrijk om te weten dat de prijzen variabel zijn en aangepast worden aan de specifieke eisen van jouw project. De kosten zijn afhankelijk van factoren zoals de afmetingen van de panelen, de hoeveelheid die je nodig hebt, en eventuele specifieke afwerkingsvoorkeuren. Zij kunnen op basis van jouw projectdetails een offerte op maat samenstellen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de investering.

Wonderboard verwerkt aan de muur

Voordelen van Wonderboard

Bij het kiezen van Wonderboard voor jouw ruimte, bieden we je een uitgebreid assortiment aan maten voor wandbekleding en systeemplafondtegels. Dit stelt je in staat de perfecte match te vinden voor elk project, groot of klein, met uitstekende kwaliteit en met de juiste HACCP richtlijnen.

Wandpanelen:

 • 2500 x 1200 mm: Geschikt voor standaard ruimtes, ideaal voor zowel residentiële als commerciële projecten.
 • 2750 x 1200 mm: Een uitstekende keuze voor ruimtes met iets hogere wanden, biedt extra dekking zonder verspilling.
 • 3000 x 1200 mm: Perfect voor het bekleden van grote wandoppervlakken, minimaliseert naden en verbetert de uitstraling.
 • 3500 x 1200 mm: Ideaal voor industriële toepassingen of ruimtes met hoge plafonds, waar maximale wandbedekking vereist is.
 • 4000 x 1200 mm: De beste optie voor zeer grote projecten, waarbij lange, doorlopende wandbekleding nodig is voor een naadloze afwerking.

Systeemplafondtegels:

 • 595 x 595 mm: Compact en veelzijdig, deze tegels zijn perfect voor een gestructureerd plafonddesign, makkelijk te hanteren en te installeren en ideaal tegen ruimteverlies.
 • 1195 x 595 mm: Dubbele lengte voor efficiënte dekking van grotere plafondgebieden, ideaal voor commerciële en openbare gebouwen.

Bekijk de Wonderboard montagehandleiding

Online betsellen bij kunststofbouwmateriaal.nl

Wonderboard plafond- en wandpanelen kopen? Bestel eenvoudig online via onze digitale bestelomgeving. Wij kennen een groot aanbod met ruime voorraad. Onze producten zijn dan ook veelal uit voorraad leverbaar en wordt je bestelling snel bij je thuisbezorgd door heel Nederland. Heb je vragen? Of een afspraak in onze showroom? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bel vrijblijvend 0528 – 355190 of stuur een e-mail naar info@kunststofbouwmateriaal.nl