test pagina


Het bedrijf ‘Kunststof Bouwmaterialen’ in het kort

Wij zijn al meer dan 20 jaar landelijk actief op het gebied van chalet en stacaravan bouw. Daarom weten wij als geen ander dat het toepassen van duurzame kunststof materialen erg belangrijk is. Er zijn vele kunststof fabrikanten en leveranciers waarin de kwaliteit het verschil maakt.

Deskundig advies over keuze en montage door jarenlange ervaring

In de loop der jaren hebben wij gevallen gezien hoe het wel en hoe het niet moet en daarin speelt de levensduur, afwerking, uitstraling en kleurvastheid een grote rol. Dit is dan ook de reden dat wij kiezen voor de betere merken. Kort gezegd is bij kunststof gevelbekleding de term ‘goedkoop is duurkoop’ aan de orde. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u met veel passie voor product en montage verder.

“Wij leveren alleen duurzame kunststof bouwmaterialen waar we volledig achter staan. Vanwege onze jaren langer ervaring kunnen we daarom ook tot 10 jaar garantie af fabriek bij juiste montage garanderen.”

Duurzaam en een geweldige uitstraling

Wij leveren alleen duurzame kunststof gevelbekleding, boeien, dakranden of kozijnen van professionele kwaliteit waar we achter staan en jarenlang genot ervan kunnen waarborgen.
Daarom leveren wij alleen duurzame materialen met blijvend mooie uitstraling en kleurvastheid. Het prijsverschil van goedkope of goede materialen kan bij de montage door de afwerking en goede pasvorm al snel terug verdiend worden.
Daarnaast is kunststof bouwmateriaal van mindere kwaliteit gevoeliger voor temperatuur en luchtvochtigheid veranderingen waarbij er een grotere mate van krimp en uitzetting van het materiaal ontstaat. Dit zorgt voor een minderelange levensduur en een vermindering van de uitstraling.


Kleurvastheid vastheid

Wanneer je in kunststof gevelbekleding, boeien, dakranden of kozijnen investeert verwacht je hier ook jarenlang plezier van te hebben. De tijd heeft ons geleerd dat er merken en soorten zijn waarbij dit resultaat niet gehaald wordt. Verkleuring kan bij de keuze in mindere goedkopere materialen al na een jaar optreden en dat is erg vervelend. Daarom staan wij door jarenlange ervaring en het dagelijks toepassen achter de keuze van onze producten.

 

Scherpe prijzen voor kwaliteitsproducten

Doordat wij dagelijks vele vierkante meters verwerken en groot inkopen kunnen wij deze professionele kwaliteitsproducten ook voor een vaste scherpe prijs in onze online bestelomgeving aanbieden. Daardoor kun je van een goede prijs en kwaliteit profiteren.