Keralit Dakrandpaneel 200 mm

Dakranden zijn een essentieel onderdeel van je woning, maar worden vaak vergeten. Dat terwijl juist dakranden de hele dag te maken krijgen met verschillende weersinvloeden, waardoor ze snel beïnvloed kunnen worden. Keralit dakrandpanelen van 200 mm beschermen jouw dakranden en gootafwerking en zorgen er ook nog eens voor dat je woning er netjes afgewerkt uitziet.

Bestel jouw dakrandpanelen eenvoudig online bij Kunststof Bouwmateriaal en monteer ze zelf of vraag ons naar een montage-offerte.

Specificaties keralit dakrandpaneel 200 mm

 • Werkende breedte: 200 mm
 • Werkende dikte: 10 mm
 • Bevestigingsafstand: 30 cm h.o.h.
 • Lengte gevelpaneel: 6 m
 • Montage: horizontaal
 • Kleuren: 16
 • Garantie: 10 jaar

Een keralit dakrandpaneel 200 mm voor een goede bescherming

Dakranden zijn misschien niet het meest opvallende deel van je woning, maar ze zijn wel onmisbaar. Dakranden zijn extra gevoelig voor verschillende weersinvloeden en daardoor kunnen ze snel onderhoud behoevend worden. Een Keralit dakrandpaneel van 200 mm beschermt jouw dakranden tegen deze weersinvloeden en geeft je woning ook meteen een verbeterde uitstraling. Het paneel is 200 mm hoog en is daarmee de meest subtiele optie van Kunststof Bouwmateriaal.

Een Keralit dakrandpaneel 200 mm is eenvoudig te monteren. Daarnaast is de levensduur ten opzichte van andere kunststof boeidelen en overstekken aanzienlijk langer en is het product zeer kleurvast en weer- en UV-bestendig. De keralit dakranden zijn gemaakt van Fiberyl®, waardoor het een oersterk product is en het uitzetten en krimpen beperkt wordt tot het minimum.

Kenmerken Keralit kunststof dakranden

 • Bescherming dakrand en gootafwerking
 • UV bestendig
 • Onderhoudsarm
 • Nooit meer schilderen
 • Milieuvriendelijk
 • Eenvoudige montage
 • Vochtbestendig

Eenvoudige montage door de doe-het-zelver

Een Keralit dakrandpaneel 200 mm wordt horizontaal gemonteerd om je dakrand en gootafwerking te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Montage van de Keralit dakrandpanelen 200 mm is vrij eenvoudig en kan prima worden uitgevoerd door een handige doe-het-zelver. Bij je bestelling ontvang je altijd een duidelijke montage handleiding. Volg deze stap voor stap voor het juiste resultaat en de optimale levensduur.

Keralit dakrandpaneel 200 mm bestellen

Wanneer je jouw dakranden wilt beschermen met een Keralit dakrandpaneel van 200 mm, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Bij Kunststof Bouwmateriaal heb je keuze uit verschillende kleuren en vind je alles wat je nodig hebt om de dakrandpanelen te monteren.

Naast dakrandpanelen van 200 mm hebben wij ook:

Heb je vragen tijdens het bestellen of kun je de producten die je nodig hebt niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Keralit dakranden voor gevels en overstekken zijn verkrijgbaar in 16 kleuren:

Keralit dakranden zijn verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren.

Kunststof bouwmateriaal: officieel Keralit verkooppunt

Kunststof Bouwmateriaal is een officieel verkooppunt voor Keralit boeidelen, waaronder de dakrandpanelen van 200 mm. Binnen ons assortiment vind je de producten van Keralit tegen de huidige verkoopprijzen en kunnen wij je de service bieden die je nodig hebt.

Het monteren van Keralit producten is vrij eenvoudig zelf te doen, maar indien gewenst kunnen wij een offerte voor montage voor je maken. Neem hiervoor gerust contact met ons op en weet ons ook te vinden bij andere vragen of voor advies. Wij helpen je graag verder.