Keralit Dakrandpaneel 350 mm

Hoewel ze misschien niet het meest opvallen, hebben dakranden toch een belangrijke functie en zitten ze er niet voor niks. Ze staan de hele dag onder invloed van de verschillende weersomstandigheden om de gevelbekleding van je woning te beschermen. Keralit dakrandpanelen van 350 mm zorgen ervoor dat ook je dakranden goed beschermd zijn en er stijlvol uitzien. Bestel de dakrandpanelen in de door jouw gewenste kleur bij Kunststof Bouwmateriaal of neem contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties keralit dakrandpaneel 350 mm

 • Werkende breedte: 350 mm
 • Werkende dikte: 10 mm
 • Bevestigingsafstand: 30 cm h.o.h.
 • Lengte gevelpaneel: 6 m
 • Montage: horizontaal
 • Kleuren: 16
 • Garantie: 10 jaar

Stijlvol je dakranden beschermen met Keralit dakrandpanelen 350 mm

Door Keralit dakrandpanelen van 350 mm te plaatsen over je dakranden, bescherm je de dakranden van je woning tegen de weersinvloeden. Hierdoor gaan je dakranden langer mee. Daarnaast geven de panelen de dakrand een stijlvolle uitstraling, zeker als je kiest voor een paneel van 350 mm. Dit zijn de hoogste panelen die wij in ons assortiment hebben en daarmee ook meteen de meest opvallende. Ze passen perfect bij een moderne woning en vormen echt een statement. Voor een extra mooie uitstraling kun je kiezen voor een sierlijst of trim welke je monteert op de dakrand.

kunststof boeidelen van Keralit zijn gemaakt van Fiberyl®. Dit materiaal is supersterk en de kans op uitzetten of krimpen is hierbij minimaal. Het materiaal is UV-bestendig, kleurvast en bestand tegen vocht. Onderhoud is dan ook vrijwel niet nodig bij de panelen. Af en toe even een sopje om het schoon te maken is voldoende.

Kenmerken Keralit dakrandpanelen 350 mm

 • Bescherming van de dakrand
 • Vrij van onderhoud
 • UV-bestendig en bestand tegen weer en wind
 • Schilderen niet nodig
 • Milieuvriendelijk materiaal
 • Eenvoudige montage
 • Vochtbestendig

Keralit dakrandpaneel 350 mm: eenvoudig te monteren

Voor de handige doe-het-zelver is het erg eenvoudig om de Keralit dakrandpanelen 350 mm te monteren. De panelen hebben een lengte van 6 meter, waardoor ze vaak naadloos gemonteerd kunnen worden. Bij je bestelling ontvang je altijd een duidelijke montage handleiding, waarin stap voor stap staat uitgelegd hoe je de panelen het beste kunt monteren. Volg deze handleiding voor de juiste montage en de levensduur van het product.

Keralit dakrandpaneel 350 mm online kopen

Binnen het assortiment van Kunststof Bouwmateriaal heb je keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen van de Keralit dakrandpanelen 350 mm. Hierdoor vind je altijd een dakrand die uitstekend past bij jouw woning en je wensen. Naast de panelen zelf kun je bij ons ook terecht voor alle montage onderdelen. Kom je er niet uit en wil je graag advies over de verschillende producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast dakrandpanelen van 350 mm hebben wij ook andere Keralit boeidelen:

Heb je vragen tijdens het bestellen of kun je de producten die je nodig hebt niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Keralit dakranden voor gevels en overstekken zijn verkrijgbaar in 16 kleuren:

De verschillende kleuren van het Keralit dakrandpaneel 350 mm.

Officieel verkooppunt Keralit

Kunststof Bouwmateriaal is officieel verkooppunt van Keralit boeidelen, hoogwaardige en kwalitatieve producten die enkel verkocht mogen worden door gerenommeerde bedrijven. Bij ons koop je de boeidelen tegen de huidige verkoopprijzen. Zelf monteren is erg eenvoudig met onze duidelijke montage handleiding, maar heb je hier toch hulp bij nodig, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ook als je vragen hebt over onze andere producten, kun je ons gerust benaderen. Wij staan je graag te woord om je verder te helpen.