Keralit Dakrandpaneel 300 mm

Dakranden zijn een belangrijk onderdeel van je woning. Ze zorgen ervoor dat de gevelbekleding beschermd wordt, maar vangen daarbij een groot gedeelte van de weersinvloeden op. Keralit dakrandpanelen van 300 mm zorgen ervoor dat ook je dakranden altijd beschermd zijn tegen weer en wind. Bestel de dakrandpanelen in de door jouw gewenste kleur bij Kunststof Bouwmateriaal en geef je woning weer een chique dakrand.

Specificaties keralit dakrandpaneel 300 mm

 • Werkende breedte: 300 mm
 • Werkende dikte: 10 mm
 • Bevestigingsafstand: 30 cm h.o.h.
 • Lengte gevelpaneel: 6 m
 • Montage: horizontaal
 • Kleuren: 16
 • Garantie: 10 jaar

Uw dakranden beschermen en afwerken met Keralit dakrandpanelen 300 mm

Keralit dakrandpanelen van 300 mm beschermen je dakranden en gootafwerking tegen de weersinvloeden, maar dat is niet het enige. De panelen geven je dakrand namelijk ook een chique uitstraling, zeker als je kiest voor een paneel van 300 mm. Het paneel is dan 30 cm hoog en kan eventueel worden aangevuld met een sierlijst of trim voor een extra chique effect.

Dakrandpanelen van Keralit zijn gemaakt van Fiberyl®, een oersterk materiaal waarbij de kans op uitzetten en krimpen tot het minimum beperkt wordt. Ook is het materiaal UV-bestendig, bestand tegen regen en wind en kleurvast. De kunststof boeidelen blijven dan ook jarenlang mooi, zonder dat er veel onderhoud gepleegd hoeft te worden.

Kenmerken Keralit dakranden

 • Biedt bescherming aan je dakrand en gootafwerking
 • Onderhoudsvrij
 • Bestand tegen weer, wind en UV-stralen
 • Schilderen overbodig
 • Milieuvriendelijk en duurzaam
 • Eenvoudig te monteren
 • Bestand tegen vocht

Montage van het Keralit dakrandpaneel 300 mm is eenvoudig

Met de Keralit dakrandpanelen 300 mm van Kunststof Bouwmateriaal werk jij je dakrand veilig en stijlvol weg. Het monteren van het dakrandpaneel is erg eenvoudig en goed te doen voor een handige doe-het-zelver. Dankzij de lengte van 6 meter zijn de panelen makkelijk te plaatsen en kunnen ze vaak naadloos gemonteerd worden. Heb je meer lengte, dan kun je door middel van koppelstukken en hoekprofielen verschillende panelen vrijwel blind aan elkaar bevestigen. Wie dakrandpanelen bestelt bij Kunststof Bouwmateriaal ontvangt altijd een duidelijke montage handleiding. Volg deze stap voor stap voor een juiste montage van het product.

Keralit dakrandpaneel 300 mm online kopen

Wil je je dakrand beschermen en stijlvol afwerken? Bestel dan het Keralit dakrandpaneel 300 mm bij Kunststof Bouwmateriaal. Binnen ons assortiment heb je keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen van de dakranden. Hierdoor kun je de dakrand perfect laten aansluiten op jouw woning en wensen. Indien gewenst kunnen wij je hierbij adviseren. Vergeet ook niet om meteen alle montage onderdelen mee te bestellen, zodat de montage nog makkelijker wordt.

Naast dakrandpanelen van 300 mm hebben wij ook andere Keralit boeidelen:

Heb je vragen tijdens het bestellen of kun je de producten die je nodig hebt niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Keralit dakranden voor gevels en overstekken zijn verkrijgbaar in 16 kleuren:

De verschillende kleuren van Keralit dakrandpanelen 300 mm.

Officieel verkooppunt Keralit dakrandpaneel 300 mm

Keralit boeidelen zijn hoogwaardige en kwalitatieve producten die enkel verkocht mogen worden door gerenommeerde bedrijven. Kunststof Bouwmateriaal biedt de boeidelen aan tegen de huidige verkoopprijzen en kan je alles vertellen over de producten. De producten zelf monteren is erg eenvoudig met onze duidelijke montage handleiding die wordt meegeleverd. Mocht je hier toch vragen over hebben of hulp wensen bij de montage, dan kun je hiervoor altijd contact met ons opnemen.