Duafort Velling 125mm

Duafort Velling 125 mm is een kunststof gevelbekleding met een hoekige sponning. De 125 mm staat voor de werkende breedte. Dankzij de 10mm breedte is het een goede canexel vervanger omdat je hierdoor bestaande kozijnen niet hoeft te vervangen wat enorm scheelt in montage snelheid en kosten.

Duafort velling 125 mm gevelbekleding is duurzaam, kleurvast en makkelijk te monteren. Wij geven 10 jaar garantie op deze gevelbekleding maar ze hebben een verwachte levensduur van maar liefst 30 jaar

Duafort Velling 125 mm kunststof gevelbekleding

Duafort is een stevig en robuust kunststof gevelbekledingssysteem speciaal ontwikkeld om vakantiehuizen een mooie, nieuwe uitstraling te geven. Velling 125 mm beschikken over afgeschuinde hoeken en kunnen worden gekenmerkt aan zijn strak afgeronde panelen met diepe grove. Het meest bekende soort Velling is de Velling 125 mm, welke beschikt over een werkende hoogte van 125 mm.

  • Werkende hoogte 125 mm (zicht)
  • Paneelhoogte 145 mm
  • 10 mm dik (uniek, dezelfde dikte als Canexel)

De voordelen van Duafort Velling 125 mm

Door gebruik te maken van Velling kun je jouw vakantiehuis weer een helemaal tot nieuw maken en er zeker van zijn dat jij er voor lange tijd geen onderhoud aan hoeft te plegen. Ook is dankzij de slag- en krasvaste co-extrusie toplaag is de kans op beschadiging zeer klein. Nu denk jij misschien: kan dit nog beter? Tot Duafort Velling 125 mm behoren ook nog een paar andere voordelen:

  • Bestand tegen verschillende weertypen:Waar hout regelmatig moet worden onderhouden als gevolg van verschillende weersomstandigheden, is dit bij Duafort Velling 125 mm niet het geval. Velling behoudt zijn kleur en is vocht- en UV-bestendig.
  • Eenvoudige montage:Het monteren van Velling 125 mm gaat snel en efficiënt. Bij juiste montage kun je bij Kunststof Bouwmateriaal gebruik maken van 10 jaar garantie.
  • Voor ieder wat wils:Duafort Velling 125 mm is verkrijgbaar in vrijwel iedere kleur en afwerking, dus je hoeft niet bang te zijn dat er geen geschikte optie is voor jouw vakantiewoning.

Velling 125 mm ter vervanging van Canexel

Omdat het systeem van Canexel bestaat uit geperste houtvezels met een laklaag, gaat het snel rotten wat op zijn beurt weer vochtproblemen brengt. Als je liever niet last wil hebben van terugkerend onderhoud, kan Duafort Velling 125 mm een oplossing bieden. Het voordeel van kunststof gevelbekleding is dat de paneeldikte gelijk is aan dat van Canexel, en dat montage snel gaat doordat de bestaande kozijnen niet hoeven worden weggehaald.

Het verschil tussen Duafort Velling en Duafort Rabat

Duafort gevelbekleding is er in 2 types, Rabat en Velling. Het grootste verschil tussen Velling en Rabat is de wijze waarop het kan worden toegepast. Rabat bijvoorbeeld kan alleen maar horizontaal worden gemonteerd, terwijl Velling horizontaal en verticaal kan worden gezet. Rabat heeft een ronde sponning en wordt vaak ingezet als er een gedeelte van de gevelbekleding moet worden vervangen, omdat dit materiaal het meest overeenkomt met hout of canexel. Velling beschikt over een hoekige sponning en wordt gebruikt om de gehele gevel te vervangen. Deze vorm van gevelbekleding kan geheel naar stijl worden uitgekozen. Als wordt gekeken naar de kwaliteit van Velling en Rabat, kan er geen onderscheid worden gemaakt.

Waar kan Duafort Velling 125 mm voor worden toegepast?

  • Wonen
  • Tuin
  • Recreatie
  • Utiliteitsbouw

Voor Duafort Velling 125 mm moet je bij Kunststof Bouwmateriaal zijn

Ben jij op zoek naar Duafort Velling 125 mm om jouw vakantiewoning mee op te knappen? Dan zit je bij Kunststof Bouwmateriaal helemaal goed. Graag monteren we bij jou gevelbekleding op locatie of geven we je een deskundig advies. Wil je naast Duafort Velling 125 mm informatie over één van onze andere producten? Neem dan eens een kijkje op onderstaande pagina’s.

Heb je een vraag over één van deze producten? Dan kun je ons vrijblijvend telefonisch bereiken of een e-mail versturen.