Duafort Velling 200mm

Duafort Velling 200 mm is een gevelbekleding van kunststof met een hoekige sponning. Duafort Velling 200 mm is een goede vervanger van canexel omdat, dankzij dezelfde 10mm dikte, bestaande kozijnen niet vervangen hoeven te worden wat resulteert in een aanzienlijke besparing op montagetijd en kosten.

Duafort Velling 200 mm heeft 10 jaar garantie en een verwachte levensduur van 30 jaar. Deze gevelbekleding is UV-bestendig, krasvast en eenvoudig te monteren.

Duafort Velling 125mm voor een natuurlijke uitstraling

Om de zoveel jaar moeten lakken, schuren en schilderen is verleden tijd met Duafort Velling 200 mm. Met zijn hoge paneelhoogte is de Duafort Velling 200 mm een echte blikvanger en de uitstraling geeft hetzelfde idee als houten bekleding. Omdat Velling verkrijgbaar is in vele kleuren en beschikt over een fijne nerfstructuur, kun je het mooi laten aansluiten bij de ramen, deuren en dakgoten. Je hoeft nooit meer met verfkwasten in de weer te gaan, en als je de gevel toch een kleine schoonmaakbeurt wilt geven heb je al genoeg aan wat zeepsop en een doek. Ideaal, toch?

Waarom Canexel vervangen voor Velling 200 mm?

Zoals eerder genoemd is Duafort Velling 200 mm een onderhoudsarm product en kan het jarenlang meegaan. Bij Canexel daarentegen is houtrot en vocht een veelvoorkomend probleem waaraan je op lange termijn veel tijd en geld kwijt bent. Hieronder vertellen we je graag waarom het een goed idee is om Canexel te vervangen voor Duafort gevelbekleding .

  • Velling geeft jouw woning dezelfde natuurlijke, frisse uitstraling als hout en Canexel
  • Doordat Velling weersbestendig is, zal het niet gaan rotten
  • Het overschilderen van jouw woning is met Velling niet langer nodig

Het verschil tussen Duafort Rabat en Duafort Velling

Het grootste verschil tussen Duafort Rabat en Velling is de wijze waarop het kan worden toegepast. Rabat bijvoorbeeld kan alleen maar horizontaal worden gemonteerd, terwijl Velling horizontaal en verticaal kan worden gezet. Rabat heeft een ronde sponning en wordt vaak ingezet als er een gedeelte van de gevelbekleding moet worden vervangen, omdat dit materiaal het meest overeenkomt met canexel. Velling beschikt over een hoekige sponning en wordt gebruikt om de gehele gevel te vervangen. Daarnaast wordt velling aangeboden met 2 verschillende werkende breedtes, Duafort Velling 200mm en Duafort Velling 125mm. Deze vorm van gevelbekleding kan geheel naar stijl worden uitgekozen. Als wordt gekeken naar de kwaliteit van Velling en Rabat, kan er geen onderscheid worden gemaakt.

Waar kan Duafort Velling 200 mm voor worden toegepast?

Als inwoner van Nederland kun je vast beamen dat de weersomstandigheden enorm kunnen verschillen. Duafort Velling 200 mm is hierop voorbereid en zal door regen niet gaan rotten en door zon niet verkleuren. Moet jouw (vakantie) woning hoognodig worden gerenoveerd? Kies dan zeker voor Duafort Velling met een plankhoogte van 200 mm.

  • Wonen
  • Tuin
  • Recreatie
  • Utiliteitsbouw

Online Duafort Velling 200 mm bestellen bij Kunststof Bouwmateriaal

Duafort Velling 200 mm zijn hoge gevelpanelen die snel en vakkundig kunnen worden gemonteerd tijdens de renovatie van jouw vakantiehuis. Naast de montage van Velling, geven wij je ook deskundige informatie over onze andere producten. Zo krijgt jouw vakantiewoning weer een frisse look en kan deze weer heel wat jaren mee. Heb je vragen over Duafort Velling 200 mm? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven je graag een passend advies.